Hey, this photo is ©

Personal

-English below

Ik ben Stefan Lucassen, fotograaf uit het mooie Zwolle,
Fotograferen begon voor mij tijdens een familiereis naar Indonesië waar mijn grootouders geboren zijn. Ik zag daar zóveel, een verhaal dat ik graag wilde navertellen in foto’s. Dat is waar fotografie voor mij om draait; mooie dingen laten zien.

Fotograferen is mijn grootste hobby én mijn werk. Als fotograaf ben ik sinds 2014 actief onder de artiestennaam LumenLineas. LumenLineas is de Latijnse benaming voor ‘Licht en Lijnen,’ beide spelen een grote rol in de foto’s die ik maak. Naast fotografie ben ik groot muziekliefhebber. Ik besloot beide passies met elkaar te combineren en fotografeer sinds mijn jonge twintiger jaren op zowel grote als kleine internationale muziekfestivals en evenementen.

Tegenwoordig ben ik veel op zoek naar verborgen juwelen in het dagelijkse leven. De kleine dingen die het leven mooi maken, spontaniteit, oprechte momenten en gedeelde emoties. Ik ben een samenwerking aangegaan met een theater en mocht de mooiste voorstellingen vastleggen. Ook ben ik regelmatig actief voor een middelbare school in Zwolle, ik leg de evenementen vast. Dit varieert van open dag tot gala avond. Steeds vaker word ik gevraagd als trouwfotograaf. De laatste 2 jaar richt ik me dan ook op de bruidsfotografie, LumenWeddings.

– Lumen Lineas is the alias of photographer Stefan Lucassen. Lumen Lineas is latin for light lines. Both play a big role in photography. Lumen Lineas is a dutch based mostly music, but all round photography concept. Keywords that describe Lumen Lineas would be: Raw, realistic, energetic, eyecatching.